Veckans smashhit v.9


Lady Gaga- Eh Eh (Nothing else I can say)

Lady Gaga gör det igen, eller?
Frågan är om den är bättre än pokerface? Det tycker i alla fall inte jag.
Denna är nog mer utav en chill låt!

Lördag 28/2

Hej! Idag vaknade jag upp hemma hos jide. Vi gick upp vid elva tiden, eller snarare tolv blev det nog. Käkade frukost och lite senare så åkte jag hem för han skulle ha fotbollsmatch och sedan festa, så kändes lite onödigt för mig att följa med och kolla. Redan vid busshållplatsen var det en alkisgubbe som sa "jag får gå på bussen före dig vah? Väldans vad vacker du var förrästen". Usch nej, sånt där är bara skumt och läskigt. Senare när jag gick på bussen i Mölnlycke sa busschaffisen "hej du bästa flicka". Fattade inte riktigt vad han menade med det där men...

Inte gjort så mycket idag, för jag blir alltid så sjukt trött när jag sovit hos honom på helgerna. Vart hemma och umgåtts men familjen vilket händer allt för sällan nu förtiden. Vädret har varit på topp med tanke på årstiden, både idag och igår. Så på mina ben satt mina blåa chinosar, känns skönt att kunna använda de lite grann. Ser verkligen fram emot sommaren då jag kan använda mina blåa, rosa, och beiga chinosar till ett par snygga tygskor!


Härlig färg tycker jag!

Maybe the first and the last time!

... Nej det får man väl inte hoppas. Åtminstonde var det den första! Låter kanske inte alls roligt att åka Cab mitt i vinter? Men det var det, jätte roligt! Det var så att jag, Carro och Domme hade varit i Allum och shoppat, eller iaf de. För mina pengar är slut!:( Så ringer Joakim m mig och frågar ifall jag vill åka med i caben, självklart ville vi det. Så han kom och hämtade oss på Allum och så åkte vi in till stan där vi åkte runt lite. Vi fick även skjuts hem till mig sen. Nu vet jag vad jag vill ha när jag blir stor, en cab!!!
Måste bara berätta en jätte rolig sak. Carro kunde inte bestämma om hon skulle köpa väskan eller jeans legginsen, men det blev legginsen så gav hon väskan till domme. Domme som redan hade köpt legginsen skämmdes lite över att stå i kö igen så hon och jag gick ut och ställde oss utanför Vila för att vänta. Efter en stund brister Domme i skratt! Jag förstår vad hon skrattade åt och börjar genast skratta jag med! Hon höll i väskan carro hade gett henne, utanför butiken! Då kommer carro och vi fortsätter gå! Jag fattar inte hur det gick till men domme råkade få med sig en stor väska ut ur affären utan att larmet gick eller att någon märkte något, ja inte ens hon själv.
Snart ska jag åka hem till Jide, chiaao!

Jag har bestämt mig!

Jag är trött på att skita i skolan, jag är trött på att inte få gjort allt skolarbete, jag är trött på att förstöra min framtid!
Jag vill ha ändring nu! Jag ska bättra mig, jag ska komma på alla lektioner jag ska vara på. Och jag ska försöka göra alla läxor/prov/ inlämningar bra!
När ja blir äldre vill jag jobba med något som har med mode att göra i utlandet! Det skulle vara så kul! Men för att kunna ta mig dig måste jag skärpa mig.
Vill tipsa om en jätte bra hemsida som gör mig mer motiverad till att anstränga mig! Kanske hjälper den er också?
http://www.hjarnautbildning.se/index.php?option=com_content&view=article&id=25&Itemid=25

Torsdag 26/2

  • Hade sovit över hos jide så jag åkte förbi domme på vägen, så åkte vi hem till mig!
  • Vi somnade om igen hemma hos mig och jag ahde massa konstiga drömmar! Lite prat i sömnen med!:S
  • Sedan hade vi engelska prov i skolan. Vet dock inte hur det gick, inte bra iallafall.
  • Efter skolan åkte jag och Domme hem till mig och pluggade och bakade jordnötskaka.Svin gott och enkelt, skriver receptet nedan.
  • Snart ska jag få skjuts hem till jide!:)

Jordnötskaka/ snickerskaka:
1 burk jordnötsmör
1liter K- special flingor
1msk vanilj socker
2dl ljus sirap
1dl kokos
1 kaka mörk chocklad (ca 200g eller mer)

  • smält jordnötsmör, sirap och kokos och vanlijsocker i en kastrull. Blanda i krossade K special flingor.
  • Bred ut på en långpanna (ej för stor)
  • Smält på blockchocklad
  • Serveras när den stelnat. Tips ställ den i frysen för den blir godare då!

Danmark över dagen, 24/2

  • Kl 04.00 började dagen med att jag vaknade och fick panik för jag trodde vi hade försovigt oss och missat båten. Domme vaknade också panikslagen.
  • Vi gick upp kl 05.50 och åkte iväg med spårvagnen 06.25.
  • Båten gick vid 08.00, och redan vid start var det dags att spela på enarmade banditerna!
  • Vi var i land i Danmark kl 11.15 ( då vi hade ca 9 timmar på oss i Danmark).
  • Vi kollade en massa i affärer, kläd och spritaffärer. Ett rent paradis, ej kläderna dock!
  • Vi fick lite långtråkigt. Nio timmar utan att göra något var verkligen för långt! Vi satte oss i en trappuppgång och käkade chips. Vi var så sjukt onyttiga så att båda hade jätte ont i magen på hemresan. Inte bra!
  • Vi kom iland i Sverige 23.15, då jag var sjukt trött. Vi hade packat våran dricka jätte smart men pappa som mötte oss på terminalen för sa oss typ mitt framför tullen! Som tur var så hann vi därifrån innan tullen sa något/ brydde sig!
  • Med mig hem fick jag 0.7liter jaeger maister med två "frosty" glas, 0.7liter hot and sweet tyrkisk feber, 1liter passoa. Mycket lyckat! Just nu står det på mitt rum som prydnader!

Dagen efter

Tjena.
Igår åkte jag, domme och carro först hem till Jide för att förfesta. Vi spelade pyramiden bland annat, lyssnade på musik och busade. Det som slank ner i mig under kvällen var ; Massa groggar ( jaeger och vodka blandat med energidrick och sprite), även vodka och jaeger utan blandning, 60cl vitt vin och öl. Det räckte mycket väl. Vi gick från jide vid nio tiden till festen. Det tog oerhört lång tid att komma till festen eftersom vissa hade lite problem att gå (alla utom jide). När vi kom dit var jag helt snöig i håret. Men festen var kul ändå! tror jag i alla fall? jadåå. Kommer ihåg det mesta utan slutet av kvällen tydligen, pinsamt! Domme blev en aning värre denna gången. Sedan sov jag över hos jide, då mådde jag jätte illa! ooops, det var inte meningen Johan men vi råkade äta upp din present innan vi kom till festen!

21/2

Hejsan!
  • Vaknade tidigt idag, 9.45. Då var jag tvungen att skynda mig för jag skulle med bussen 30min senare. Riktigt skönt att vara uppe i tid för en gångs skull!
  • Följde med Domme till modelab, hon köpte två fina bilder!
  • Vi gick runt lite i stan och jag kom hem vid 13.10 igen.
  • Sen dess har jag pratat i telefon, duschat och sminkat iordning mig,
Jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll? Hjälp! Men jag längtar! För det är nämligen så att en som heter Johan ska ha en jätte stor fest, för han har fyllt 18. Tyvärr är det gästlista så jag och Domme fick knappt ta med någon. Jag, Domme och Carro ska i alla fall åka dit. Vi kanske åker till Jide lite innan, om vi får för honom. Han bor ju jätte nära där! SkojSkoj kommer det bli hoppas jag!

Veckans smashhit v. 8

Metro Station - Shake It

Dommes 18års dag!

Jag tog ledigt från skolan igår (sjukanmälde mig)! Senare åkte jag hem till Domme för att fira henne! Vi åt lite av hennes goda tårt/kaka och spelade monopol. Hon fick en parfym av min mamma, haha. Sedan var jag tvungen att kidnappa henne, satte på henne ögonbindeln! Vi åkte till korsvägen och hoppade på samma buss som Carro och Joella. De skrattade jätte mycket åt henne, antagligen för hon var så vinglig! Domme kände även för att "råka" sätta sig i en gammal gubbes knä och pilla massa på en tjej brevid henne, sen råka hon även säga ja när en fyllegubbe fria, eller det lät mer som "aaaaaah". Han ville då ge henne ett äpple istället för ring, vilket han inte hade råd med.
Sen kom vi till Elins skola i Kungälv där även Sarra och sarah var. Vi tog kort i en fotostudio och lekte i en mystisk "tunnel" till mörkerrummet, barnsligt kul. Efter det åkte de och ethaimat men jag följde inte med, dels för att jag inte hann och sen för att jag avskyr thaimat! Jide kom även hem till mig senare vid 8 tiden!:)
Folk borde fylla år oftare!!


Domme är 18!!! OMG;)


Domme är nu 18 år! GRATTIS

En kortlek

Igår var jag hemma hos jide. Vi spelade kort med hans föräldarar, det var faktiskt kul! Först spelade vi sjuan till 500poäng. Ja aso den so fick 500 poäng först förlorade ju. När man inte kan lägga ut ett kort får man "boxen" istället för att få ett dåligt kort utav en av sina motståndare. Den som har boxen i slutet (när första personen har gått ut) får 50poäng. Alla de som inte hann gå ut får räkna sina korts värde, ess 15p, kläddakort + 10:or 10p, övriga 5p. Väldigt roligt faktiskt. Och gissa vem som vann överlägset? Jag! Vi spelade även hjärtet, som jag aldrig har spelat förut, så jag förlorade där haha.

Hipp hipp hurra!

Idag fyllde vår käre vän Carro 18 år!!! Det skulle såklart firas lite granna! Jag och Domme kom hem till mig vid 12 tiden och bakade en god kladdkaka som vi skulle ha som efterrätt. Vi började även lite med klyftpotatisen. Sedan kom Joella också och hjälpte till! Helt grymma är vi, nästan i alla fall. Ja menare, misstag gör väl alla? Typ som att glömma sätta på ugnen och upptäcka det efter 20 min, haha!:D Det blev tillslut inbakad kyckling med klyftpotatis. Till förrätt blev det nån slags vitlöksbröd. Trevligt var det i alla fall. Och borde vara sjukt jävla gött att fylla 18! Frihet verkligen, eller? Åtminstonde lite.


Söndag 15/2

Tjeen.
Dagens:
  • Vaknar vid nio tiden imorse av att jag är hur törstig som hellst! Lovar, det var sjukt, drömde t.o.m. drömmar om det innan! Jide va tydligen skit trött och ville inte följa med mig upp i huset och hämta vatten. Så han ringde sin pappa som kom ner med vatten! Snällt!:)
  • Sedan gick vi upp vid halv två? Då när jag skulle ge jide min present till honom fanns den inte i min påse:O! Den måste ha trillat ut hemma hos hans bror eller något. Gav den inte till han igår kväll för vi föll pladask till sängs. Somnade gott. Fick iallafall ekologiska gelehallon utav honom, gulligt.
  • Sedan gick vi upp till huset så gjorde han ungsmackor, jätte goda var de.
  • Vi var trötta och gick och la oss en stund till i hans föräldrars säng, mys.
  • Fick skjuts till bron och var hemma vid halv sex tiden.
  • För övrigt har jag inte gjort något annat idag, utan det blev en slappis dag!

Kvällen igår

Alla hjärtans dag var det ju igår! Jag som tänkte mig en mysig middag eller något liknande...men så blev det ju inte. Direkt när jag hoppade av bussen till honom kommer de och hämtar mig och då åker vi iväg till hans bror. Där var hans bror och hans flickvän först, då drack vi lite och spelade buzz och kollade på melodifestivalen. Jag tycker melodifestivalen är jätte tråkigt att kolla på. Sedan kom två till och efter ett tag kom Jides kompis Eddy och Oskar och hans flickvän. Visst det var kul men kanske inte på alla hjärtansdag. Jag som aldrig brukar vara med han och hans kompisar annars, men igår så... Just den dagen man förväntar sig att hitta på något kul tillsammans med sin käre ensam, menmen. Hade nog druckit en del fast inte för mycket! Satt även och tjöta i slutet efter att få ta en av mina cider som jag hade kvar. Men det fick jag inte för Jide tyckte redan det räckte!;)

Alla hjärtans dag!

Hejsan! Idag är det alla hjärtans dag. Jag har nästan haft mer otur idag än igår haha. Hade inte hunnit köpa "present" till killen för ja tänkte bjuda han på bio (lite fult men ändå, vi har ju aldrig gått på bio). Men så fick jag inte det för honom. Så tänkte jag baka cupcakes i mina hjärtmuffins former som jag fick när jag fyllde år! De smakar typ bajs tror jag och ser för jävliga ut, ja cupcakes var inget för mig att baka. Så åkte jag ner till bron med min syster för att köpa strössel till cupcakes'en och någon slags present till jide. Eftersom det finns väldigt litet utbud i mölndal hade jag inte så mycket att välja på. Bild på presenten kommer sen!
Glad alla hjärtansdag till alla!:)

Fredag den trettonde!

Hej svejs! Igår var det fredag den trettonde, men nej jag kände inte av någon speciell otur.
  • Sov länge som vanligt!
  • Åkte in till stan och träffade Joella och Domme för att planera lite, blir ju super!
  • Sedan gick jag och mötte Kajsa.
  • Vi åkte hem till hennes kompis i Masshuget där det var lite krök. Kan ni tänka er, jag som hatar öl mest av allt blev typ tvungen att dricka en å en halv 7.5a. Det var hemskt, man spyr ju nästan av smaken.
  • Fick åka hem ensam för Kajsa ville vara kvar med dem. Det hade inte jag någon större lust med för det hade inte kännts rätt mot jide heller.
  • Gick hem från bron, svin kallt var det och kom hem vid halv två tiden. Då kokade jag oboy till mig, min syster och pappa. Gott var det med något varmt att dricka.
Dagens plus: Hyfsat mycket motion, om man jämför med vanligt! Först en promenad på ca 25min när jag gick och mötte Kajsa och sedan en till promenad hem från bron på ungefär samma tid. Känns riktigt bra! ;)

There is nothing left


Lyckan finns inte längre kvar. Eller nej, den fanns aldrig där!

Absolute love songs

Igår laddade jag ned Absoulte love songs. Lugna och sköna sammanfattar låtarna ganska bra! Brukar inte riktigt vara min musiksmak, men dessa låtar är fina! Passar ju utmärkt till alla hjärtans dag också.

Modelljakten

Ja, har gått med på www.modelljakten.se. Fast det är mer för skoj skull. Visst, jag tycker det är lite pinsamt men ändå. Ni kan ju passa på att slänga in en röst på mig då!(A) :) ni få som kikar in hit.
Det skulle vara bussigt!

http://modelljakten.se/modell/4221

Torsdag 12/2

Hejsan! Vaknade sent som vanligt idag, halv två. Har inte gjrot så mycket än, tagit en dusch och gjort en hårinpackning. En rosa burk och den luktar underbart gott, nu är mitt hår lent också, nästan för lent. Ikväll ska jag ha filmkväll med Kristin och Emma hemma hos Emma. Vi får se vilken film det blir. Om jag ska hinna måste jag nog börja laga mat snart. Blev så sugen på någon god mat nu för de lagar mat på tv. Är ensam hemma så jag måste fixa käk själv, fast det gör inget för jag tycker bara att det är kul!

The way I like it!

Tjosan. Nu börjar klockan bli mycket som vanligt! Fattar inte vad mitt problem är, kan inte gå och lägga mig tidigt oavsett jag är skit trött. Sitter i alla fall i köket nu och dricker O'boy och äter macka, mums. Även om det kanske inte är det nyttigaste. Jag älskar verkligen att äta på natten för det känns som om det är mycket godare då! Godnatt!

Attityd


trött,trött,trött!

Jag är verkligen jätte jätte trött just nu. Vet inte riktigt varför men det är serriöst jobbigt att hålla ögona öppna. Har tränat i ca 2.5 timmar idag med domme, carro och joella i Mölnlycke. Det var riktigt skönt! Men jag blir ändå aldrig pigg efter jag tränat. Förut brukade jag bli det men inte längre. Det känns skönt att börja komma igång, får se till att bara inte sluta. Det jag vill träna mest är mage, lår och rumpan. Nu ligger jag i soffan och kollar på tv, vilket är ovanligt! Men det är gött att bara ta det lugnt och jag skulle kunna somna när som hellst.
På fredag är det fredag den trettonde! Jag tror inte riktigt på sådant men visst blir man lite rädd för att det ska hända något ändå, man vet ju aldrig!
På lördag är det alla hjärtans dag! Det är trevligt, speciellt när man har någon att dela den med. Presenter, presenter, presenter... Visst är det kul att få något, men det behöver ju inte vara något märkvärdigt.  Bör man byta presenter på alla hjärtans dag? Och isåfall ungefär vad?
Jag tycker det viktigaste är att man hittar på något kul tillsammans. Kanske gå på bio och sedan laga middag tillsammans? Ja, vi får väl se vad det blir!

Tisdag 10/2

Hejsan!:)
  • Jag och Jide gick upp vid 12 tiden för att käka frukost. Sedan åkte han härifrån kring tre tiden.
  • Jag fixade iordning mig lite snabbt och åkte sedan iväg en timma senare mot Mölnlycke.
  • Krångel!!! Tog ca 1.5 timma innan jag träffade Domme, Carro och Joella. Bara för ni var otydliga och sega. Inte kul.
  • Då åkte vi bussen för att käka pizza. Haha, pizzan var inte ens speciellt god. Smakade ingenting typ. Även ifall jag bara äter vesuvio så är det mycket godare på Corpus. Jag råkade även köpa lite godis! Men det är ju faktiskt lov så varför inte.
  • Efter det åkte vi hem till Joellas farmor och farfar. Där spelade vi galenpanna , riktigt roligt spel. Jag och Carro vann ( fick 6 spelomgångar). Det roligaste var nästan Joella och jultomten!;)
  • Kom hem vid halv tolv tiden och råkade fastna vid datan! Men nu ska jag sova. Godnatt!

Måndag 9/2

  • Sov länge
  • Pratade massa i telefon, för vi inte kunde bestämma något som vanligt typ.
  • Åkte till friskis och svettis i Mölndal med domme.
  • Sedan kom Jide hem till mig! Första gången på en vecka som vi sågs nu. Jag lyckades tillslut övertala honom att få sminka honom. Men det var fan inte lätt! Fick vinna massa saker och är nu skyldig han lite granna. Jag fick även leka lite med hans hår, men lyckades kanske inte så bra! Han tyckte det såg ut som en morgonfriss. Men han var fortfarande lika fin!:D
  • han sov även över hos mig! vi kollade på friday the 13. Lite små läskig.

Fyfan så hemskt!

Såg precis lite utav ett tv program Advokaterna. Det handlade om en tjej som blivit HIV- smittad. Hon hade hållt på med en 29 årig kille (som utgav sig för att vara 19år). Hon var bara 15 år. Eftersom hon käkade ppiller och han ville köra utan så tänkte hon inte så mycket mer på det, för hon skulle ju iallafall inte bli gravid. Hon blir kontaktad av polisen som vill att hon HIV testar sig, hon får även reda på att killen var 29år. Nästan dubblet så gammal, hon känner sig äcklad eftersom hon inte visste om det.  Hon får även reda på att hon är HIV smittad. 15 år och ha HIV, vafan har man då kvar att leva för? Han visste att han hade HIV och hon är inte den enda han har smittat. För henne är inte skolan, ingenting lika viktigt längre. Inte ens en fet jävla summa pengar med ersättning räddar henne, hon är fast. Sånna människor som honom borde inte få finnas!

Träning, - here I come

Hejsan. Idag sov jag ganska länge för jag var verkligen trött. Har inte gjort så speciellt mycket idag. Så listan blir ganska kort.
  • Vaknade av att några ville att jag skulle komma till dem, men jag somnade om.
  • Bakade kärleksmums med min syster.
  • Åkte iväg till pappas jobbs gym och tränade med han och domme. Inte det största men.. Vi spelade pingis, och det gick ju riktigt bra mot min far. Kommer även att träna flera gånger under lovet. För det är HÄRLIGT!
  • Sedan var kl 9 när jag kom hem så jag kollade på Beck med familjen.
  • Nu är jag skit trött och orkar inte gå iväg till några, sry:D




Saturday Night

Hejsan. Nu är klockan tre och jag har precis kommit hem, så då tänkte jag berätta lite om kvällen. Det var så att jag och Kajsa ville festa men vi hittade inget för det sket sig. Så åkte vi in till stan och tänkte typ försöka komma in någonstans. Men istället så ringer Johan mig och frågar om vi vill komma på fest i Öjersjö. Självklart ville vi det, men i stan märker Kajsa att hon tappat sin plånbok. Så dit kunde vi inte åka. Vi åker istället hem till mig, eller ja,  nästan. Vi droppar av vid Marcus där han, Petter och Andrén lanar. Dit kom vi ca kl 12 och gick vid tre. Det var väl inte det roligaste när de spelade fast sen var de ju faktiskt lite sociala med oss också, trevligt!
Nu ska jag käka kvällsmat och sedan krypa ned i sängen. Godnatt.

Nu är det bara våren som saknas!


Ett par rosa skor, en brun bikini och även en svart bikini med blommönster på har jag fått hem från Ellos! Då blev jag lite glad eftersom jag hade glömt av att jag hade beställt. Nu längtar jag tills jag kan börja använda det!

Sportlov, skönt!

En kort sammanfattning av gårdagen är att jag pluggade inför spanska provet jag hade idag (ovanligt). Sedan städade jag mitt rum, gissa hur lång tid det tog? Runt 4 - 5 timmar, snacka om stökigt! Jag har nog aldrig haft det såhär städat som jag har det nu.

Dagens: Idag när jag vaknade hade jag väldigt ont i huvvet och var förkyld. Jag orkade inte ens gå upp så jag stannade hemma från första lektionen (8.00 -9.00), sedan kom Domme hit. Oops, jag fortsatte sova ganska så länge till faktiskt medan hon pluggade mer till spanskan. Efter spanska provet gick jag, domme och Axel och solade i solstugan. Det är alltid fräscht att vara lite smått brun, även på vintern. Jide som jag skulle ha träffat idag kunde inte komma till mig för han hade blivit sjuk, segt. Var ett tag sedan jag träffade han nu. Var med domme och vi hade skit tråkigt, alla vi ringde var antingen sjuka eller upptagna. Vi skulle träffat Arbenita sen, men vi orkade inte åka dit. Så vi gick hem till mig, sjöng singstar och kollade på film!

När sanden börjar rinna ur

... Fastän man känner att man har mer att ge!
Genom sorg och glädje, flumm och dumm, resor, bråk och tråk, och en jvla massa mer! Nio år! Visst, vi var mer lika när vi var 14 och så när båda var lika fjortisar. På den tiden alla frågade ifall vi var tvillingar eller syskon, fastän vi knappt är lika på utsidan. Sedan kom vårat första störta bråk, från att ha varit med varann exakt varje dag till zero. Klart vi utvecklas olika... Misstag och sådant man ej tänker sig för.

Vill bara att du ska veta att du betyder, ifall du ens läser detta, nio år!

model pics.



Sötsugen? ett nyttigt allternativ

Idag testade jag en sak som jag tidigare har läst på internet. Det vart jätte gott och smakade nästan som bananasplit.
Du behöver:
en banan

Sedan är det bara att skiva upp bananen i skivor och sedan stoppa in den i frysen i ca en timma.
Värt ett försök!

02-09-2008

Idag har jag och jide varit tillsammans i 5månader! Och jag måste faktiskt erkänna att det är mitt längsta. Tror tyvärr inte att jag kommer att träffa honom idag eftersom att han har fotbollsträning. Vet inte ifall jag orkar åka hem till honom klockan 9 på kvällen eftersom jag är trött och har prov imon som jag måste plugga till, dessutom börjar jag kl 11.30. Träffar honom nog imorgon iaf!:) Har inga nya bilder på honom så här kommer en gammal: puss på honom.

Veckans smashhit (v.6)

Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Vad tycks? bra eller helt kass?

Missing

Saknar! Saknar dig. Den här låten sjöng du till idag. Jätte vacker,

Bäst att hålla sig inne idag?

God morgon! Hittills har jag bakat scones, mums! Och såklart ätit lite av dem. Vet ni vad? Idag ska jag för första gången övningsköra! Ja, så om man vill vara på den säkra sidan ska man nog stanna inne idag! Haha, fast det blir väl mest att jag kommer att köra på Åby parkeringen. Det ska faktiskt bli kul, för jag gick ju den där kursen för över ett halvår sen.
Resten av dagen måste jag nog bannu med plugga! Tråkigt men har typ tre prov nu i veckan, natur, spanska och geografi.

RSS 2.0