Dopet, mitt första dessutom!

Idag följde jag med jide på dop, det var hans systers son som döptes till Marious (stavning)?. Det var nog mitt första dop jag gått på, i alla fall så långt jag minns. Jag måste bara säga att kyrkan är inte rikigt min grej. Men det gick ganska snabbt så det var helt okej ändå.
Såhär var jag klädd: (dock inte dem skorna och inte vofflat hår)

Svart satin tröja - gina tricot
Ljus rosa klänning - gina trioct (lånad av Domme, fast har en likadan svart)
Skor -  Bulgarien
Ljusrosa hjärthalsband - julklapp från pojken

Vill ha! Vår och sommarkläder!



Varför kan man inte lita på människor?

Jo, för de ljuger bara! Tänker bara på sig sjävla och vad som är bäst för dem. Luras och förvrider sanningen. Ord blir bara till luft och försvinner. Men ett kontrakt trodde jag var ett kontrakt! Ett sätt för både säljaren och köparen att visa att det som är sagt är bindande och finns på papper. Men tydligen inte! Det finns visst sätt att lirka sig ur det också. Damn.

Fredag 30/1

Dagens:
  • Skolan från 8.00-9.00
  • Hem och slappa. Laga mat; -klyftpotatis och stekt kött. Mums. Sedan gjorde vi efterrätt! Trollgodis, äntligen lyckades vi! haha.
  • Jag och Domme har nu "köpt" en lägenhet i Spanien från 1sep- 31dec 2009.
  • skolan igen från 14.00-15.30, spanska lektion.
  • Nu är jag hemma och bara slappar, är ganska hungrig.
Dagen fortsättning:
  • Ska till stan och äta indisk mat med domme, carro och joella. Aldrig smakat det förut så ska bli spännande!
  • Senare på kvällen så ska jag åka hem till jide!:)
Ha en kul fredagskväll, (så sup och svälj)

Torsdag 29/1 - 09

Dagens:
  • Ingen skola. Utan istället filmfestival; Faintheart
  • Hem och käka mat, bacon och spaggethi.
  • Sola i solstugan med Domme. Börjar ju bli brun!
  • Gym på sats, tränade 1timma och 30min. Skönt!

Fortsättning:

  • Ska hem till Domme med mina föräldrar, så att våra föräldrar kan prata ihop sig om Spanien och lägenheten. Nervöst, för våra föräldrar har aldrig träffats.
  • Planera vad jag ska ha för kläder på mig på lördag. Börjar få panik! Vad har man på sig på ett dop?

Vad är det som händer?!

Idag har jag varit på bio med klassen på Faintheart, den var faktiskt gankska bra. Sedan när jag skulle åka hem var jag tvungen att vänta nästan en kvart i mölndals bro. Det var kallt ute så jag gick till "vänthallen" där tågen går. Jag möttes med en syn av ett helt gäng alkolister/uteliggare och ett tjock rökmoln. Det är äckligt och man kan inte känna sig trygg, kl 12 mitt på dagen! Visst, jag förstår att de också fryser och inte har någonstans att ta vägen, men de kan väl iaf visa lite respekt? Att inte sitta och gapa/röka innomhus och supa mitt på dagen! Jag känner mig inte alls trygg i Mölndal längre! Våldtäksmän, alkolister, mord!

Spanien mötet!

Igår var jag på Spanien mötet. Rektorn hade kommit från Spanien till Hvithfeldska i Göteborg. Han berättade en massa om hur det var att leva och gå i skolan där! Det var även fem gamla gäststudenter som också var där och berättade. Glad nyhet var att det går att bo i egen lägenhet och att bara vara där ett halvår. Kom och hälsa på! Eller ja, det vill säga ifall jag åker dit!:)

Veckans smashhit

Basic Element - Touch you right now

When nothing comes around

Idag åkte jag hem till Domme efter att ha sovit hos min pojkvän. Vi tog en lite längre sov stund och struntade i första lektionen. Men sen när vi kommer till skolan är nästan ingen i våran klass där. En kille i klassen ringer och säger att alla lektioner är inställda och att vi är lediga. Det är vad jag kallar frihet, när man inte måste vara i skolan! Utan kan göra lite mer som man vill! Nu är jag jätte hungrig och hittade en bild på köttbullar och makaroner. Smarrigt!

Visst blir man lite sugen på mat?

Killar kan vara ganska äckliga.

Söndag 25/2:
  • Solade med Domme
  • Sedan tränade vi på Sats på gymmet!
  • Efter det åkte jag hem till Jide
  • Följde med honom och kollade på hans träning.  -  Okej,  nästan  alla killar gick och rapade hela tiden rakt ut, äckligt!

All that I want

Jag vill ha sommar, jag vill va fri. Ha solbrända ben och kisande ögon. Kunna gå utan smink och se bra ut i bikini. Jag vill ha pengar som blir över och tid till allt framöver. Sommar<3

The things you said, and the things you did'nt do.


Never and ever. Who am I for you?
soon, very soon...

En fika och en pratstund.

Idag har jag mest legat i sängen och slappat! Men på kvällen åkte jag in till stan med Kristin för att fika. Jag tog en frozen fruit mix, hallon, som vanligt. Och Kristin beställde te. TrevligtTrevligt!

festen

Jag var på festen hemma hos Sarah igår. Det var mycket roligt, och mycket folk! Prata, spela, twister, dansa och sådant. Att dricka så hade jag passoa, vodka och cider. När det tog slut vart jag ledsen (inte bokstavligt) och då fick jag smaka massa öl av en kille. Jag sprang runt och prata med en massa random pers senare på kvällen, trevligt! Och så var det en kille som kände igen mig från gympan. Så vi har tydligen gympa tillsammans, och hans kompis som med vad där. Pinsamt! Sedan skulle pappa komma och hämta mig när kl var två. Då hittade jag bara en sko! Då sprang jag ut i bara en sko, men pappa var inte där. Han var så sur att han klickade mig hela tiden. Elakt!
  Någon märkte att jag hade fått en väldigt röd tunga!

Äntligen Fredag!

Dagens:
  • Hade sovit hos Jide, så jag fick åka hem på morgonen, och på vägen hittade jag domme!
  • Såg på film; vad kvinnor vill ha.
  • Bakade kladdkaka
  • Vi gick ut i snön och åkte pulka och byggde snögubbe.
  • Sedan åkte jag, domme och Erfan till solstugan och solade
  • Efter det vart det träning för oss på Sats, gymmet då.

Dagens fortsättning:
  • Fest hos sarah. Det kommer bli kul!:)


Torsdagen

Dagens:
  • Skolan
  • Lisa kom hem till mig!
  • Sedan träffade vi Jocke ig och Arya. Följde med de och käkade pizza.
  • Senare åkte jag hem till min pojk!:) Fick skjuts hela vägen!:O Så skönt!

Ungefär den här outfiten hade jag på mig! Fast inte sjalen men istället en satin tröja.

Modell för en dag!

Idag var jag på Model lab med Domme, Axel och Sebbe. Det var verkligen jätte roligt! Först när vi kom dit välkomnades vi med te,kaffe eller vatten. Efter det blev vi alla sminkade och sedan fick vi följa med fotografen. Hon var verkligen jätte bra! Hon visade precis vad jag skulle göra, pooser och sånt. Det var inte alls nervöst som man trodde att det skulle vara! Så det är verkligen att rekomendera. Jag hade sammanlagt fyra olika outfits. Vi tog även gruppbilder! Mycket trevligt. Fast roligast var nog ändå ego bilderna! Korten är dyra att köpa, så jag ska boka tid och åka och kolla på alla bilder någon dag inom kort. 10 bilder för 1500kr. Men tog även lite smygkort med min kamera, fast egenltigen helt vanliga kort.



(klicka på bilderna för att förstora!)

Model lab!

Imorgon ska jag till modell lab! Det kommer att bli kul, att bli sminkad och fotograferad. Vilken flickas dröm är inte det att i alla fall få leka modell för en dag? Min dröm är det åtminstonde.Men börjar få lite panik nu, för man ska nämligen ha med sig tre olika outfits. Och det är jätte svårt att välja kläder! Men det ska bli jätte kul. Allt är gratis förutom att köpa korten, fast det är frivilligt. Med mig tar jag nog Lisa, Domme och syrran. Roligt!

Här är en bild ifrån model labs hemsida:


Beautiful lier

Dagens:
  • Klippte mig och slingade utväxten. (kommer bild senare)
  • Skolan.
  • Solarium.
  • Film med syrran och domme; Sex and the city the movie.
Just nu solar jag väldigt mycket solarium känns det som. Eller nja det var nog fjärde eller femte gången idag. Men jag ska bannu med bli brun! Det känns lite onödigt att bara sola litegrann, för det gör inte så stor skillnad. Då är det bättre att bygga upp färgen. Jag tycker faktiskt att jag kan unna mig det, för jag röker ju i alla fall inte. Med tanke på att båda sakerna kan vara cancerframkallande. Tack och hej.

Gårdagens

  • Skolan
  • Solarium, - börjar få en fin bränna nu.
  • Åkte direkt hem till Jide, - han bakade jätte god pizza. sedan fick jag vänta hemma hos honom 2.5timmar när han tränade. haha.

Want to go back to old times

Som sagt tidigare så spelade jag  badminton med Amanda. Och jag måste bara erkänna att jag saknar det enormt. Att slå till bollen, att röra på sig och att vara vältränad! Funderar faktiskt på att börja igen. Frågan är bara vart. Det vart inget av med att träffa Jide tyvärr, för han kom på att han hade träning. Istället träffade jag Joakim m. och arya. Vi åkte hem till Joakim, spelade kort och såg på film. Trevligt. Och stora planer inför fredag, haha! Lägger även in en jätte söt bild på de, som är ca 3-4år gammal!

söndag, den allmäna slappis-dagen.

Hej. Jag vaknade ganska sent idag, typ vid 12. Så än så länge har jag bara duschat. Eller jag har faktiskt hunnit med att plugga lite grann. Ibland förvånar man t.o.m. sig själv. Fast det var iofs bara lite engelska glosor jag skrev ned. Dagens planer för mig är nog att jag ska spela lite badminton med Amanda och senare träffa Jide! Det ska faktiskt bli kul att spela lite badminton eftersom det var så länge sen för mig. Jag gick i det från när jag var åtta år till jag blev ca 16år. Tråkigt att jag slutade, men that's life.
pusshej*

En fråga, ett svar?

Hej, det är så att jag undrar en sak. Kan min blogg se ut såhär? Fallande snöflingor, rosa , dagens namnsdag och en musik spelare! Kanske lite töntigt, men jag gillar det. Tacksam för svar!:)
pusshej*

Den där känslan...

Osäkerhet och rädsla på samma gång. Ständigt sökande efter bekräftälse, alltid orolighet över att bli ensam lämnad. Känner ni igen det? Det är i alla fall som vardag för mig. Ta det inte fel, för bra självförtroende och sånt har jag. Det är mest när jag kommer till en viss del, kärleken jag oroar mig. Tänk om han slutar gilla mig? tänk om han börjar gilla någon annan? tänk om han skulle dricka för mycket och strula me någon annan? Det är vanliga frågor som dyker upp. Och när han inte hör av sig när han sagt, eller inte svarar på mina sms osv. Jag har ganska svårt att lita på killar, ja! Jag har redan gått på det för många gånger, så det är bättre att ligga lite lågt! Men det är svårt. Snart har jag varit tillsammans med en kille i 5 månader, och vi har träffats sen slutet av juli. Vi har fortfarande inte sagt att vi älskar varandra. Gör han ens det? Eller hur ska man kunna veta och hur ska man kunna tolka killar?
pusshej*

Ny design till min nya blogg!

Jag har tidigare haft andra bloggar, men har aldrig lyckats få till en bra design. Nu när jag sökte på internet lyckades jag hitta en jätte bra blogg som hade massa bra tips och ideer och beskrev även hur man gjorde. Jag kan ju nästan bara säga tack till den sidan! Och även lägga in en länk till hans blogg. http://www.designadinblogg.se/

Att komma igång!

Hej! Just nu försöker jag förfullt att fixa till min nya blogg. Ja, rent utseendemässigt. Det känns faktiskt mycket roligare att ha en snygg blogg än en tråkig utsida. Självklart är innehållet viktigt med, men det fixar jag sedan! Jag håller på att ta hjälp utav en annan blogg, länken kommer sedan när jag är klar!

RSS 2.0