Sol,sol,sol!

...Underbart! På sista lektionen fick vi vara ute och njuta utav solen. Dock var det inte lika roligt att stå vid sjön och försöka fånga småkryp, uschdå. Jag har precis kommit hem från skolan och är väldigt slut då solen är så varm. Funderar på att gå ut och lägga mig en stund men vet inte om ja hinner. Min syster är sjuk nu också och jag vill verkligen inte bli smittat, nej jag hinner inte med det. Jätte mycket i skolan nu å dessutom så är det ju valborg imorgon! Det läskiga samtalet m.ed rektorn är också imorgon. Men som tur var fick jag och domme gå tillsammans med våra föräldrar, eller ja hennes mamma och min pappa. Nej, nu får jag gå och laga mat, ha en trevlig dag!

Ett nyttigare alternativ!


Precis, det är godis men lite nyttigare och bättre. Varför då? Det innehåller 30% mindre socker och består utav naturliga ämnen, så alltså inga konserveringsmedel eller färgämnen. Det finns en rad olika smaker och detta är två av påsarna. Lakrits; med smak av svartvinbär, "hockey pulver" eller vanlig lakrits. Sweet and sour; det finns massa olika smaker i denna förpackning som är jätte goda. Personligen så tycker jag att det är mycket godare än vanligt godis och sånt här godis är nu min nya favorit när det gäller godis! Ät med gott samvete helt enkelt, eller i alla fall bättre samvete.

dagens outfit- tisdag


Grå stor T-shirt - lånad av syrran
Ljus rosa spets leggings
Svarta pumps

Dagens outfit


Grå klänning - modström
Blå satinjacka- serious Sally
Bruna leggings
Svarta siden ballerinor.

My new shoes!


grillnig


grillning vid sjön med carro, domme, sandra och joella.

ja, snart var det dags!

Halloj. Varför jag är inne just nu istället för att vara ute i solen kan jag inte riktigt svara på! Men jag kommer ju att vara ute mycket nästa vecka så det jämnar ut sig. Sitter här och kollar på sex and the city. Ikväll måste jag börja packa. Åh, jag hatar att packa. Eller nej, det värsta är att packa upp. För när man packar är det bara att slänga i lite grejer.

Onsdag

Hejsan. Idag har jag mest tagit det lungt. Frammåt sex tiden åkte jag buss/gick hem till Kristin, det var rätt länge sen vi sågs. Vi pratade mest å sen tog vi en promenad, och råkade hamna hemma hos mig. Då drack vi tee och åt macka. Det var trevligt:) Jag drack grönt tee eftersom jag hört att det är nyttigt, dessutom gott också.
 
Har varit lite små seg och trött hela dagen, inte kul. Nu är det bara en dag kvar innan jag åker bort. Först upp till Borlänge och sedan sälen en vecka för att åka skidor!

Varför drömmer vi?

När man är vaken har inte hjärnan tid att gå igenom alla intryck såsom allt man ser, hör och känner. När man sover slipper hjärnan ta emot nya intryck och släpper därför fram tankar, det är då drömmar bildas. Dagens upplevelser blandas med gamla minnen och bilder bildas i hjärnan. Det blir som en slags film där man själv är med i och avspeglar hur man mår. T.ex. om du är stressad kan man i drömmen bli jagad. Drömmar kan vara både härliga och besvärliga, men i vilket fall som helst så är det nyttigt att drömma!

Rolig och lugn kväll!

På morgonen, eller ja snarare kvällen gick jag och domme ut och sprang, 4.1km. Hon hade sovit över, kom hem till mig 11 igår och vi råkade spela Yatzy ganska länge.

Runt sex tiden idag kom Carro och Domme hem till mig, eller ja bara carro som kom i tid haha;). Vi gick till ica lyan och köpte mörk chocklad. Sen gick vi hem till mig och grillade. Egentligen skulle vi ju grilla vid en sjö men det var inte så bra väder. Sen spelade vi yatzy och alias. Vi tog också en massa fula kort! Rolig och flummig kväll typ.

Är det domme vi skådar med en mobil där uppe? Ja, givetvis för att den är rosa?

Veckans smashhit v.15

Swingfly - Touch and go

Biljetter köpta!!!

Idag åkte jag och domme in till stan, vi gick in och satte oss på Resia. När det blev våran tur fråga vi efter resa till Malaga. Han frågade vilket datum vi skulle resa dit, vi svarade den 2:e, han frågade också vilket datum vi skulle resa hem, vi svarade att det är en enkelresa och hemresan inte  var bestämd. Han tyckte det lät spännande haha. Vi köpte biljetten för 1578kr/st. Kändes riktigt skönt att ha biljetten i handen, ett steg närmare Spanien! Avgånen är den 2sep kl 12.30 från Säve flygplats. JAG LÄNGTAR!!! Ska bli så kul!

Annars idag har jag varit ute och sprungit 4.1km med syrran, känns skönt! Jag gick även till mölndals centrum med, ca 30min promenad.

Blå + Grön + Röd


Mjölk är bra för kroppen och hälsan? Helt rätt! Det är bra för skelettet, det har vi hört. Men det kan även hjälpa till med viktminskning. Mjölk innehåller mycket kalcium som möjligen binder sig med fettet och sedan åker ut den naturliga vägen. För att mjölk drickandet ska ha någon effekt gäller det att man dricker mjölk långsiktigt och inte bara under en kort period. Minst 3.5 glas mjölk bör drickas per dag.

Jag ligger i topp? Mycket mjölk som slinker ned i min hals varje dag.

Helg och påsklov, underbart!

Fredagen börjad bra, vi fick faktiskt rita påskkort på våran första lektion, tummen upp. Kan säga att man kände sig lite små töntig när man satt där och ritade, men roligt var det.
På kvällen kom Domme och Carro hem till mig, vi började med att äta lite godis. Sedan gick vi och mötte Joella, Sandra ochg companit. De skulle på en fest och vi skulle lämna dricka, haha langarna. Men det var kul att träffa de, då vi inte kommer se de på värsta länge!Sedan spelade voi spel och käkade popcorn, mys kväll. Domme sov sedan över och vi somnade visst till Mean Girls.
Lördagen: Jag åkte hem till Annie, där även Domme var. Annie hade lagat en jätte god kyckling grej, mums! Både hon och vi hade bakat kladdkaka, haha. Vi gick till maxi och köpte lite godis. Sedan spelade vi spel och pratade massa tjejsnack. Mys kväll igen!:)

Fler sånna här mys helger behövs framöver!

Vårat skåp får också en glad påsk!

1 April!

Hejsan. Har varit ute och sprungit med syrran idag! 4.1km. Vi åkte och badade efteråt, kallt! Jag skadade min lilla fot, ajaj. Det ville aldrig sluta blöda och blödde t.o.m. igenom 3 strumpor!:o

RSS 2.0