Dagens outfit


.

Patienten frågar sjuksköterskan:
- Vad tror du om mina chanser?
- Tyvärr, du är inte min typ!

Love story

This love is difficult, but it's real.
Don't be afraid, we'll make it out of this mess.
It's a love story,
baby, just say yes.


Okej, jag vet inte vad jag håller på med! Vet att jag inte borde, för det kommer inte sluta bra ändå. Det kommer inte sluta som jag vill. Damn.

Inte helt okej

Idag hade jag bara nationella prov i engelska i skolan, usch. Både läs och hör. Det var jätte svårt och gick inte alls bra, allt gick åt skogen, menmen. Nästa vecka är det nationella i både matte och språk. Funderar nu på att öva lite på matten eller något, för där måste jag verkligen få bra, annars är det pinsamt! Aja, nu ska jag plugga lite medan jag lyssnar på musik. Senare blir det nog att fixa något kort på dagens outfit, och ikväll ska jag övningsköra!

Ett tråkigt vardagsliv!

... har jag fått. Usch, vad segt! Måste verkligen hitta på något att göra under veckorna. Snart är det sommarlov och då blire jobb, jobb, jobb. I sju veckor, ganska skönt faktiskt, är ju trots allt ute hela dagarna och är ledig från och med kl. 15.15:) Pengar blir det åtminstonde!
Pappa frågade idag om jag ville övningsköra imon, så det ska jag faktiskt göra! Ska verkligen försöka ta tag i det nu innan jag åker till Spanien, för där blir det lite svårt. Har bara övningskört en gång hitils, så antar att det blir parkeringen imon med!

Min syster är en tjuv!

Inte en sån tjuv som bara smiter in på rummet och råkar låna något litet för att sedan lämna tillbaka det. Nej, hon snor det och lägger det på sitt rum! Alltid om jag saknar något vet jag var jag ska leta? Först ut var mitt mineralpuder som hade varit borta under en längre tid. Vart fann jag det? Jo bland min systers smink, med en tejpbit på några utav hålen och massa puder utanför. Nu såg jag mina svarta brillor på hennes rum, tog upp de och såg att de var sönder! Inte sönder, sönder utan sneda, så det går ändå inte att använda dem. Hennes försvar " Ahaa e det dina? Jag trodde det var mina..." Yeah right. Försvann minnet från när du "lånade de och hade sönder de så du var tvungen att behålla de", när du svimmade? Hmm, min vita kajal är också borta, som jag såg hos dig. Men är dock inte säkert på att du inte har en egen sån, men det tror jag inte. Att gå och låna saker lite då och då är helt okej emellan syskon, eller egentligen inte, men båda gör det så! Men inte sno, tjuuuv. Watch out.

Den där blonda krabaten e min syster å bör hållas koll på?;) Vet vem vad hon har gömt i väskan när hon har den där minen..

A true story is what I want

En viskning bakom ryggen, ett falskt leende, ett konstigt beteende det är vad jag kallar falskhet. Jag avskyr falskhet. Man kan aldrig veta vart man har dem. Snacka skit är inte det enda jag räknar in i den gruppen. Med konstig beteende menar jag saker man inte gör/ säger till sina "kompisar". Visst man kan vara jvligt sur, men inte ska man väl säga elaka saker till den bara för det? Jag förstår att man hade gjort det ifall det varit värsta fieenden eller något, men knappt då. Det går ann att tänka saker, men låt det stanna där! Alla gör vi sk misstag, inte behöver man väl bli sur för var minsta lilla sak, som egentligen kan vara ganska ovesentlig? Nej, det tycker jag då inte!
Jag har kompisar utav båda sorterna, äkta och lite mer opålitliga. Ja, varför kan man ju då fråga sig? Men tyvärr har jag inget riktigt bra svar där.
Men vad jag vet är att jag verkligen gillar och uppskattar de äkta! De man kan vara sig själv med, hitta på knasiga saker med, utan att någon riktigt bryr sig. De man vet att de finns kvar även imorgon.

Åh, underbart!
" Man ska inte säga en sak och tycka en annan"

do the dance

Imorgon har jag nationella prov i Spanska, usch. Uppsatts också. Jag vet inte ritkigt vad man borde förbereda sig på men jag har i alla fall övat lite ord. För ett år sen hade jag skitit i det fullständigt, vad har hänt med mig?:)

Någon mer än jag som älskar att lyssna på lite gamla låtar ibland? Sånna låtar som är ett par år gamla.. Det får mig att tänka på annat och koppla av.

like a tatoo


Jag skulle så gärna vilja ha en liten tatuering. Ungefär en sådan liten svart stjärna som sitter där. På ett sådant ställe där den bara syns ibland. Nån gång så!  Bara för att mitt hål i naveln har gått sönder två gånger, så ger jag upp. Därför vill jag istället ha den lilla tatueringen!:)

Fuengirola vs. Sverige by Winter?


Mina föräldrar bara fortsätter att överraska mig? Först räknade jag med att få stanna i Spanien i en termin. Fast nu är det nog ändrat till att jag ska vara där i två terminer, alltså 10 månader. Jag räknade med att få stanna kvar i Spanien under jul bara för att det blir så dyrt med flygbiljett hem. Nu sa mamma att jag måste ju komma hem till julen, när det är lov! Det låter faktiskt ganska bra att få komma hem några veckor och träffa sin familj och vännerna. Vilken skillnad det kommer bli på vädret? Komma ifrån värmen till det kalla tråkiga Sverige, som knappt ens har snö längre på julen. Men åh, vad jag längtar!

Dumma visdomständer!

...Ajajaj. Jag har fått en visdomstand, där nere i vänstra hörnet, det gick bra. Men nu börjar jag få en till visdomstand där uppe i högra hörnet. Det gör jätte ont och känns helt svullet. Varje gång jag stänger munnen/ tuggar kommer min andra visdomstand emot där och gör skit ont. Jag kollade i spegeln och såg att tanden i tandköttet stack ut jätte mycket. Det ser alltså ut som om det kommer växa helt snett. Det blir tandläkarn nästa nu! Visdomständer gör en ju fan inte visare! Bleh...

En liten tjuvtitt...

på min nya klänning till skolavslutningen.

Jag älskar den! Den blev min för 500kr, från moonzon.

valborg

Till en början var det mesta bara veligt, alla ville olika och vi kunde inte rikigt bestämma oss för vart vi skulle. Det stod mellan en fest i Partille, slottskogen eller saltholmen. Vi träffades på korsvägen och bestämmde oss för att åka in till Saltholmen, tur var det! Roligt hade vi och det var en lyckad valborg.
Valborg med några av de bästa! Även annat gott folk vi kände var där. Sen träffade vi faktiskt nya människor som vi var med, alltid lika trevligt.

För övrigt så blev carro, sandra och joella hämtade vid saltholmen, lyx. Jag och domme fick åka hem på egen hand. Hampus ringde och vi träffade han på brunnsparken, där ifrån åkte vi tre hem till mig. Väl hemma tänkte vi sätta på mean girls men hampus hann somna innan vi hade kommit tillbaka från toalettbesök och kvällsmat. Vi somnade kl 05 och gick upp kl 07. Soligt ute som det var cyklade jag och Domme först hem till domme och sedan till Askims badet för att sola. Sammanlagt vart det nog nästan 4 mils cykling, duktigt vah?

RSS 2.0