Sommar, sommar


Vill ha sommar nu! Vill vara brun och kunna gå utan smink, precis som på denna bilden ovan. Jobba och tjäna pengar.
Fick tillbaka lite pengar från skatten idag, alltid lite najs. Inte så jätte mycket men nästan 500kr i alla fall.
Idag var jag och Domme även i Mölndals centrum och köpte lite "tapas" till våran redovsining imon som vi tänkte dela ut till klassen. Bestående av vindruvor, mariekex och gurkstavar. Drickan till ska föreställa "vin" fast är egentligen bara hallondricka. Det är typsikt spanskt; T.ex. Tapas och vin.
Desperate housewives snart!

Veckans smashhit v.14

Milow- Ayo technology

Jag har kommit på att det är min data det är fel på, för jag kan inte ens gå in på en viss hemsida. Bleh.

Update

Hej. Jag har inte uppdaterat bloggen på ett tag dels p.g.a. att jag inte suttit vid datan i helgen och mest p.g.a. att det inte går att skriva inlägg! Det är jätte jobbigt och tråkigt. Måste nästan vara något fel på min data, för det funkar att skriva i skolan tydligen.
Helgen: I fredags fyllde Nima 18år, det firade vi med en fest hemma hos Johan. Den var inte så stor för det var kring 20pers. Jag åkte in med Domme, Annie, Lisa, Jossan, Kickan och Sara. Sov sedan över där med Lisa.
I lördags så åkte jag och Lisa hem till henne, sov och kollade på hockeyn, frölunda förlorade:( Senare på kvällen åkte vi tillbaka till Lindome, spelade biljard och kollade film osv. Min syster fyllde 15år, grattis! Men varken hon eller jag var hemma. I Söndags firade vi min syster och jag var även med domme och Annie. Fullt upp denna helg och det är så det ska va ibland. Har redan nästa helg planerad nu med!:)


singel or not?

Hej. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad som är skönast, att vara singel eller ha pojkvän? Singel: Man kan göra vad man vill utan att tänka på att någon blir sårad. Man är mer fri och kan kolla på alla killarna. Man får även mer tid till sina kompisar och så. - är helt klart att många desperata killar kommer fram. Usch vad det är jobbigt ibland! Bara för att man e singel betyder inte det att man vill ha dem ändå som vissa verkar tro. Pojkvän: Jag älskar att ha pojkvän ifall allt känns bra och funkar. Man får mer att göra på dagarna/kvällarna. Har en trygghet och vet att någon speciell bryr sig om en. Och känner helt enkelt att man kan låta bli alla andra killar bara för att få vara med honom!! Underbar känsla.

Snygg, snygg och åter snygg

Mono,-a – snygg Bonito,a- vacker Precioso- vacker, underbar Guapo,a- snygg De nada, guapa- det var inget, sötnos Detta var en del utav spanska glosorna tills imon. Hmm, något slags budskap eller vah?;) Haha

Språkprojekt

Hejsan. F.o.m. måndagen igår och t.o.m. tisdagen i nästa vecka ska vi ha ett språkprojekt. Det innebär att vi som läser spanska har tillsammans bildat en "ny" klass för den perioden. Det går ut på att vi ska lära oss mer om Spanien. Det är mest från våran klass men även några från två andra klasser, det känns lite kul med nytt folk. Jag ser detta som en fördel då jag kommer att tillbringa några månader i Spanien sen, då är det bra att veta lite mer om samhället osv. Det jobbiga är bara att jag och domme måste gå på alla lektioner, även de vi har tagit bort.

studiebidrag snart!

Jag längar tills studiebidraget. Jag har iprincip varit pank hela månaden, jätte segt. Då min största hobby är att shoppa typ(A)


En blommig body från gina tricot. Funderar på om den skulle kunna vara fin till chinos? Det är ju vår/ sommar snart och då går blommor alltid hem.

Funderar på att försöka lägga ut dagens outfit ganska ofta?

4- gott

IDag pratade en viss Jesper i klassen om ett godisställe där det fanns jätte gott godis på. Vi blev lite smått frestade och åkte självklart dit. Okej, rena paradiset typ, för de som gillar godis. Fanns jätte mycket, ganska färskt godis och för 6:90kr/hg. De har även öppet till kl 22.00 på vardagar, ojoj! Mums.

Kl 16.00 idag skulle jag egentligen haft ett utvecklingsamtal. Jag var hungrig och orkade inte sitta i skolan och vänta en timma ensam så jag åkte hem. (Tänkte såklart vara hemma en snabbis och sedan åka med mina föräldrar tillbaka till skolan). När jag kommer hem lite småstressad säger mamma att de inte skulle gå, för att pappa hade sagt det till henne igår. Visste jag nånting? NEJ, för till mig igår sa han att han skulle komma. Hann jag till samtalet? NEJ. Det är ju j*vligt smart och schysst utav min pappa asso, tack. Ibland undrar jag nästan om han har en skruv lös...

Lördag, söndag

Hej. I lördags vaknade jag upp hemma hos Lisa. Gickk hem vid fem tiden och åt jätte god mat vid 6tiden, då det kom gäster. Sedan åkte jag och min syster tillbaka hem till Lisa, min syster skulle till hennes lillebror. De har nämligen varit tillsammans för en massa år sen. Vi kollade lite på Robinsson och senare vid 10 tiden drog vi till Tim. Där det var lite folk och musik och så. Kom hem till Lisa vid tre tiden på natten och åt lite nattamat.

Vaknade upp hemma hos Lisa idag igen vid 1 tiden. Vi åt frukost och sånt och sen begav jag mig hemmåt eftersom mamma knappt hade sett röken av mig denna helgen. Senare kom domme hit en stund, vi spelade mest spingo och yatzy.

Bleh tror jag är allergisk mot nötter eller något? Får alltid så himla ont i bröstet och upp mot halsen efter jag ätit nötter. Det sitter i några timmar oftast. Just nu har jag jätte ont, damn.

Fredag

Heej. I fredags på håltimman var jag, domme och veronica hemma hos mig. Jag fick klippa Veronicas hår, super kul(Y).
Efter skolan gick jag hem till Lisa. Vi tog det mest lugnt, kollade på tv å så. Stackarn har jätte ont i halsen och kan knappt prata. Kom nyss hem därifrån och väntar nu på maten som e klar klockan sex, då det kommer lite gäster. Lisas hund är så söt och liten, men kan verkligen vara lite jobbig när han e pigg;)

Ignorera mig tack, haha.

All I ever wanted


Jade - Live your life


Jag gillar verkligen den här låten. Den är så lugn, skön och vacker.

Våren har kommit?

Både idag och igår har det varit SOL! Och jag älskar det. Har haft chinos och tygskor båda dagarna. Idag hade jag mina vanlig (beiga) chinos, marinblåa keds och min blåa satinjacka. Det känns skönt att jag kan börja använda min satin jacka nu och min skinnjacka med. Det lovas sol i 13 dagar i rad, jag längtar!

Saknar mina armband från Bulgarien! <3

17/3 Tisdag

Hej. Sitter och skriver en argumenterande text. På fredag ska vi hålla ett tal och även filmas in. Det är inget jag vill göra frivilligt och inte heller något jag ser fram emot. Men det som inte dödar än gör än bara starkare, eller hur? Ja, det kan nog vara nyttigt i alla fall. Men nervöst.

En kille i klassen sa även till mig idag att jag såg annorlunda ut, att jag värkade annorlunda. Han sa att jag kändes gladare och så. Jag antar att det var bra? Inte för att jag visste det själv eller så men. Kanske känns det friare och så nu. Tummen upp!

Längtar till ikväll för då kommer nämligen Desperate Housewives som jag måste kolla på, jag glömde tyvärr att se det förra veckan. Konstigt!

Jag funderar även på att byta till comviq? Just nu har jag telia och det flesta jag känner har faktiskt comviq. Vad tycks?

Vår lägenhet i Fuengirola

Vi kommer vara inneboende hos en tjej i Fuengirola. Det är precis som ett eget litet ställe, som är vårat från och med september till December. Nära till havet, nära till skolan och har till och med pool och tennis bana, kan det bli så mycket bättre? Klart bilder kommer upp på vårat lilla söta place!

Sängarna i sovrummet.

Soffan å bordet i vardagsrummet.

Tv nr.1             kokvrå                     igen.                 spegel på badrummet.

godis förbud?!

Socker sött, men farligt;)
Idag i skolan råkade jag och Veronica bestämma att vi ska ha ett litet godisförbud på en månad. Lite konstiga regler, för hon tyckte att vi skulle få äta en kaka om dagen eller lite glass, och lite chips i veckan och mörk chocklad. Haha, men jag ska försöka hålla mig till bara mörkchocklad för det är ju faktistk nyttigt. Vet ni vad? Jag får inte äta godis på påsk, panik!
Start: V.12 16/3 Slut: V.16 16/4.
Får i alla fall äta godis när jag åker till Sälen! Det är ju en fördel haha.

Veckans smashhit v.12

Britney Spears - If u seek amy

Update: Helgen!

Fredag: Mammsen fyllde år, grattis! Jag var med Domme på dagen och sedan på kvällen blev jag och Lisa hämtade av Anton så fick vi skjuts hem till Johan i Lindome där det var en del pers. Trevligt! Vi tog bussen hem till Hampus kl 3 på natten. Då vart det bråk för ett damp gäng flög på Hampus Johan och Nima. Polisen kom.

Lördag: Vi sov över hos Hampus och kom hem vid fem tiden. Då fick jag skynda mig att hoppa in i duschen för gästerna skulle komma vid sex. Fick ett sms där Jide skrev att han ville träffas på ett fik på söndagen istället ( så klassiskt för att göra slut), blev såklart ledsen. Kändes som att jag inte skulle komma iväg till festen som jag skulle åka till kl 8, men det gjorde jag ändå. Det var kul och helt lagom med drickan faktiskt. (Y) Vi blev hämtade av Carros pappa, schysst.

Söndag: När jag hade vaknat fick jag skynda mig att göra mig iordning för att jag skulle möta jide inne i stan runt tre tiden. Detta var inget jag längtat efter om man säger så... Men i alla fall, först går vi runt och letar efter ett fik ett tag. När vi hade beställt en varsin smoothie sa han "aah, aso jag tror jag vill gö slut". Jag kunde inte säga så mycket annat än mmh okej. Så satt vi kvar på cafét ganska länge. Det var jobbigt tycker jag, för jag verkligen kände hur mycket jag skulle sakna honom och att det var sista gången... Sad but true. Tycker det kom så plötsligt för jag trodde verkligen inte att han skulle reagera riktigt så på Spanien grejen. Trodde verkligen att han tyckte om mig mer, men tydligen inte? Guess I was wrong. Borde förstått det eftersom han aldrig sa att han gillade/älskade mig.

Nu längtar jag i alla fall skit mycket till Spanien. Nu får det fan vara värt det om det har sabbat en massa.

12/3 Torsdag

Dagens:
  • Skola. Debatt om abbort, vi krossade de andra som var för. Kanske inte så konstigt men;). Sen prata vi hos syon i en timma om Spanien.. Bara massa bekymmer men aja.
  • Domme följde med lite hem efter skolan. Vi åt mat som vanligt. Kollade massa på tv - OVANLIGT!:O Vi kollar typ aldrig på tv...
  • Senare gick jag ut i snövädret och träffade Lisa. Vi hade det skojsigt och sedan vart det  för kallt så vi gick hem till mig och åt scones och tee. Mums.
  • Nu längtar jag till helgen.
  • Godnatt!

snösnösnö

....ingen vår i alla fall. Nej, så fort man tänker " yes äntligen kommer våren" så får man tänka om. Igår var det jätte skönt väder ute men idag har det snöat i stort sätt hela dagen! Man kan ju knappt gå ut utan att drunkna i snödrivorna. Men jag ser på det possitiv, man kanske blir insnöad imon bitti? (Y)

Onsdag 11/3

Hejsvejs.
Skola idag. - matte provet. Gick åt helvete ( inte mvg), och tro mig för mig är det faktiskt åt helvete eftersom jag redan har ett  VG i betyg och vill höja mig. Men tyvärr kan jag inte koncentrera mig till hundra för tillfället.
Sedan promenad med Domme.
Efter det vart det till att slappa.
Runt halv tio tiden ikväll gick jag och mötte Lisa på lekplatsen ( som ligger hyfsat i mitten av oss). Vi gick lite, låg på en bänk och kollade på stjärnorna (massa snack)!, gungade och bara hoppade runt, det var kallt! Tack för att du orkar lyssna och finns där för mig!<3 Speciellt cred till två personer till!:)
Nu sitter jag här och fryser och tänker en massa. Ja, det har aldrig varit så här jobbigt förut. För nu vet jag varken in  eller ut.

missmissmiss<3

Break the ice


Promenad idag efter maten med Domme, en timma var vi ute. Riktigt härligt faktiskt. Och när solen skiner genom skogen och snuddar vid en. Känns som att det börjar bli vår nu. Tog en promenad igår också. Det är fortfarande is på sjön så jag säger bara "break the ice".

Angel


En present till min mamma som fyller år på fredag! Har dock hunnit mer än såhär, bara inte tagit någon ny bild.
Hoppas den blir klar tills dess! Lite fel motiv men min mamma gillar ju i alla fall julen!

Veckans smashhit (v.11)

Darin - run away

söndag 8/3

  • Sov knappt inget inatt bara för att en viss Hampus var jätte pigg och inte kunde somna. Så han ville spela kort osv.
  • Gick till mölndal och käkade pizza med Lisa.
  • Sen åkte vi bussen hem till mig och senare kom även Jide.
  • The worst night ever.
Berättade om Spanien grejen, att jag ska vara borta i 3.5månad till hösten.Men nu tvekar jag nästan på om jag borde gjort det:( Jag vart jätte ledsen och han vart väl också det. Vill verkligen inte förlora honom. Och nu känns det nästan som om han knappt vill försöka. Trodde faktiskt inte att hans inställning skulle vara riktigt så illa. Han tycker det är för lång tid att vara borta ifrån mig. Han kan ju faktiskt komma och hälsa på en vecka på lovet! Då tycker jag det är bättre att vara ifrån varann den tiden än att bara sluta försöka. Vet ju att han gillar mig väldigt mycket. Då borde ju saknaden bli stor då med, eller? Är jätte orolig och vill verkligen inget annat än att ha honom kvar! <3

Lördag 7/3

Hej, har precis kiommit hem nu och klockan är snart 3!:) Först tämnkte jag bara vara hemma och slappa för jag var såå trött. Men åkte på fest i kållered , Hampus och nåra kom och hämtade mig. Festen var inte så jätte kul, men däremot var efterfesten det! Då även Lisa kom till oss, skojj!:D En kille gick runt om gav mig massa bag in da box och nåra fler. Ska snart sova. Hampus hittade inte hem så jhan  tar taxi upp hit och så får han sova i min soffa då. Ska gå nu. Godnatt.

Fredag 7/3

Skola idag. Geografi/natur/svenska/samhälls redovisning. Gick ganska bra tror jag(Y). Senare även spanska.
Kom hem. Tog det lugnt och vilade nog en del.
Senare åkte jag till den bästaLisa och fick se hennes super söta nya hund! Vi fick för oss att åka och sola på meddo, va klara precis när det stängde kl 22.00. Känns inte som om jag fick så mycket färg men lite vart det nog. Åkte hem till mig gjorde hårinpackning, scrubba ansiktet och tog ansiktsmask. Knaprade på lite chips, sourcream and onion, med isvatten till. Lyssnade på musik och pratade. Trevligt och skoj. Länge sen vi sågs och detta behövdes nog faktiskt! Kändes mycket bättre nu när vi träffades tyckte jag. Båda var gladare och lite mindre mobiler osv. (Y)

Vad är grejen?

Jag fattar inte. Blir så irriterad bara!
Häromdan fråga en mig ifall jag hade varit tsm me en ( en kille i min förra klass). Jag sa nej och han sa att han hört att vi hade varit tillsammans och att vi strulat runt i korridorerna. Jag frågade vem som hade sagt det och han sa att killen i min klass själv hade sagt det. Det är absolut inte sant, vi var dock kompisar och vissa trodde vi va på g, men det var verkligen inget annat. Pratade med honom och han sa att han inte hade sagt det, tror ju ändå på han...

För en stund sedan frågade en annan mig som går i min skola om jag kände en viss person. Jag sa att jag visste vem det var och frågade varför han undrade. Så frågade han "han sa att du låg inne på en 25årig pojkvän stämmer d?". Jag blev helt chockad, för den människan som sa det känner inte ens mig. Och det är inte heller sant. Jag har hållt mig till en och samma kille ända sen slutet av sommaren och varit tillsammans med honom. (han e 17år).

Jag fattar inte vad det är frågan om? Vem sitter och hittar på det här och sedan tror på det själva? Gör de så för att jävlas eller är de i själva värket avundsjuka/svartsjuka? Blir så irriterad på dessa människor så det är inte sant!!! Sluta bara:S

The suprise


Jide hade varit hos frisören och när jag kom hem till honom såg han ut så här! Jag som förväntade mig blonda slingor. Mitt ansiktsuttryck vart såhär :O:O:O och fastnade nog så en lång stund. Okej... Jag gick på det! Som tur var gick det att skölja ut, och då vart det genast mycket snyggare.
Dagen innan skämtade han om att han skulle färga håret blott, Jag bara ofta. Han: tror du inte jag vågar? Jag: nej!
Detta var nog anledningen till det blåa.

Han gnuggade sitt hår i mitt ansikte så jag blev blå jag med! Sedan skulle han tvätta av det också, jätte lyckat (Y)

pizza

Bakade pizza för ett tag sen! Wannabe Vesuvio. Gottgottgott. Känner mig generös för halva pizzan blev kvar till min syster när hon nu än kommer hem. Efter det tog jag en varm dusch med hårinpackning och sånt! Vet inte hur jag lyckades men råkade skära mig på tummen på något konstigt sätt så nu svider det minsann. Känner mig nästan lite virrig, för när jag gå och sätta mig här tänkte jag ta med telefonen in, men fick med mitt ett deciliter mått istället, lyckat?
Kl 20 ikväll ska jag vara hemma hos jide! Han sa att han hade någon överraskning, spännande!
Nu måste jag plugga om jag ska hinna åka dit.

Veckans smashhit v.10

Flor rida - Right Round

4/3 Onsdag

Hejsan. Jag har redan slutat nu och är hemma. Jag började 08.30 idag med spanska som slutade 09.45. Resten av lektionerna var inställda utav någon konstig anledning, men jag klagar inte! Är egentligen ganska trött nu! Men kan inte vila just nu för jag har mycket att göra resten av veckan.
Torsdag: Engelska prov, grammartik (åhnej)
Fredag: Redovisa dagboken om att vara en bananodlare, massa spanska glosor.
Så nu ska jag skriva lite dagbok! Där jag är en bananodlare...

Desperate housewives


Tisdagar, 21.00 på kanal5.
Jag längtar! Länge sedan jag såg detta grymma program nu, innan jul?
Om jag ska vara ärlig är desperate det enda program jag följer rent av.
Så mellan 21.00 - 22.00 ikväll sitter jag och glor på detta, stör inte!(A)

Forever 21!



2/3 Måndag

Hejsan!
Idag har jag varit i skolan och jag var jätte duktig. Well, förutom att jag fick tillbaka ett engelska prov= omprov på torsdag. Fast typ halva klassen får göra det så då känns det genast mycket bättre. Sen har jag varit hemma med domme också. Hon är inte alls bra på att blåsa bubblor! Vi fick värsta skrattanfallen för hon sa "vänta" hela tiden innan hon skulle blåsa en bubbla, fast hon hann ju aldrig blåsa den, och heller aldrig sluta säga det.

Jag och jide har varit tillsammans i sex månader idag!:) Haha, det är ganska stort för mig för jag har aldrig varit det förut, bara typ fem månader... Han har träning just nu men ska åka hem till han senare vid nio tiden. Det är ju faktiskt lite mysigt att åtminstonde träffas då! Även ifall man inte gör något speciellt.

Den finaste dagen var då han bjöd mig på restaurang på min födelsedag! :

Be loved


En super snygg festväska från Gina Tricot för endast 149kr. Vill ha! Ska nog köpa den när jag får pengar ifall den finns kvar!

Confused is my last name

Förrvirrad... Vet inte riktigt vad jag vill och vad jag ska anstränga mig åt? Killen? Vännerna? Skolan? Mig själv? osv.
Känner att jag vill hinna med allt! Tiden har jag men det är bara orken som fattas. Klart att jag vill orka med allt
!        Jag vill inte annat än att ha en bra framtid! För det krävs det bra studier och sparade pengar. Pengar vet jag att jag har sparat lite på banken och i fonder, men vem fan vet hur det går med fonderna?! Jobb i sommar blir det i mängder och får vara bättre detta året att spara mina ihop tjänade pengar till vettigare saker.

Vill räcka till för killen, duga åt honom. Jag försöker i alla fall, vet att det inte är min starka sida. Osäkerhet och rädsla, för att göra fel osv. Han betyder mycket för mig, och jag hoppas jag gör det för honom med. Det finns dagar som inte är lika bra som andra, men det är väl så det ska vara?

Vännerna, jag vet att vart jag har de flesta! Och det är ju super. Det jag avskyr mest är falskhet! Där den bara ser sig själv, vad som är bäst för den och när den fått vad den vill sedan drar. Utnyttjande... Jag tror ni fattar grejen? Sånt gillar vi inte! Tur är väl det att jag inte har så många sånna "vänner", men det finns. Killar kommer och går men vissa vänner de består. Är det inte så det heter?

Mig själv, vill ha en bra hälsa, hålla igång och träna, ha en ljus framtid... you name it. I nuläget kan vi dra ett sträck över det? För det existerar inte. Men jag ska verkligen försöka ta tag i det och se till att få lite ändring. För jag vill inte sluta som en tjock gammal tant som sitter i en sunkig soffa och äter chips och ser på top model? Nej!

Ett långt och ganska ointressant inlägg? Men skönt att få ner tankar i skrift också, inte alls nödvändigt att läsa, avgör själv.

RSS 2.0